APM X DEVILROBOTS Solo Exhibition


位於觀塘地鐵站上蓋的 APM 商場於本月找來日本設計單位 DEVILROBOTS 合作,這是 DEVILROBOTS 首次在港舉行公開展覽。是次展覽主角除了很多人喜歡的 Cracle 和特別為主題制作的 TO-TU APM 外,更展出不少最新及過往的作品;如 TO-FU 三兄弟、Kiiro 、 Fling the Monkey 及 Maffy 等等。
Share on Google Plus

About buythecow

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 意見 :

Post a Comment